Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Leveringsvoorwaarden

Eigen vervoer / extern vervoer 

Vloerenconcurrent.com beschikt over een eigen bezorgdienst en extern vervoerdienst Hierdoor zijn wij erg flexibel met het bezorgen van uw bestelling. Zo bezorgen wij ook ‘s avonds of op zaterdag, hierdoor hoeft u dus niet speciaal uw planning op ons aan te passen. Bij een kleinere bestelling maken wij gebruik van een bezorgdienst, dit wordt uiteraard in overleg met u gedaan. Bij onze extern vervoerdienst wordt u door middel van een track and trace op de hoogte gehouden van uw bestelling status. U ontvang de track and trace wanneer uw bestelling is aangemeld bij onze externe vervoerdienst. 

Levertijd

Wij proberen altijd zo snel mogelijk de bestelling bij u te bezorgen.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst heeft u binnen 3 - 5 werkdagen uw bestelling in huis*.
*Mits de producten voorradig zijn, dit kan verschillen per product. 

Neem contact met ons op om eventuele mogelijkheden voor een snellere levering te bespreken.

Levering

Bij de bezorging worden de goederen afgeleverd achter de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen of palletwagen bereikbaar is. 

Bezorgkosten

Bij een bestelling vanaf € 500,- gratis verzenden (mits bij het artikel anders is vermeld)

M.u.v. de  wadden eilanden. Afhankelijk van de afstand moeten wij hiervoor een ander tarief berekenen
Voor bestellingen in België (Vlaanderen) rekenen wij € 65,- onder de € 1500,- 

Wanneer aangegeven bij product: "palletzending" worden de bestelling aangeleverd op een pallet en dient u zelf de bestelling binnen te zetten.

Afleverdatum en tijd

Nadat u de bestelling heeft geplaatst nemen wij binnen 24 uur contact met u op, om de leveringsdatum af te spreken. Hier kunt u aangeven wanneer het voor u het beste uitkomt.
Wij bezorgen ook 's avonds of op zaterdag. 

Bezorgafspraak

Indien de afspraak niet door kan gaan dient u minimaal 24 uur van te voren dit aan ons door te geven. Wanneer u niet thuis bent dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden. Wij zijn genoodzaakt daardoor 75 Euro extra aan bezorgkosten in rekening te brengen.

Contactgegevens

Tel:      085-7607151

E-mail: info@vloerenconcurrent.com

Scroll