Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

PVC vloeren & PVC klikvloeren

PVC vloeren staan ook wel bekend als PVC laminaat, Vinyl laminaat en laminaat. Bij Vloerenconcurrent.com vindt u uitsluitend de beste kwaliteit PVC vloeren tegen zéér scherpe prijzen. U bestelt uw vloer eenvoudig online via de webshop. Heeft u advies nodig? Bel ons gerust op 085-7607151 of wij komen graag met onze advies op locatie service. 

PVC Vloeren

Alle soorten en merken PVC vloeren 

Bij Vloerenconcurrent.com hebben wij een enorm assortiment aan PVC vloeren in verschillende kleuren, patronen en legmethodes. Deze A-merken pvc vloeren kunt u in ons assortiment vinden:

PVC vloer leggen

Er zijn twee verschillende manieren om PVC vloeren te leggen. De meeste voorkomende manier van PVC vloeren leggen is lijmen. Een lijm PVC vloer moet altijd worden gelegd op een egale ondergrond zodat de lijm goed kan hechten. Het is daarom in veel gevallen noodzakelijk om de ondergrond eerst te egaliseren met egaline. Naast de lijm PVC vloeren hebben we ook een prachtige PVC klikvloeren. Het leggen van een klikvloer werkt vrijwel hetzelfde als kliklaminaat.

Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen of maak gebruik van onze legservice! Wij leggen snel en vakkundig uw pvc vloer.

De voordelen van een PVC vloeren

De meeste PVC vloeren kunnen in het hele huis worden gebruikt, bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer en keuken. De reden dat de pvc vloeren multiroom toepasbaar zijn, heeft te maken met het feit dat ze een aantal grote voordelen hebben. PVC vloeren zijn namelijk:

·                        Ijzersterk & slijtvast

·                        Vochtbestendig

·                        Geluiddempend

·                        Gemakkelijk in onderhoud

·                        Geschikt voor vloerverwarming

·                        Gemakkelijk zelf te leggen

Onderhoud van een PVC vloer

Een PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud.  Maar net zoals de andere soorten vloeren is ook de PVC vloer niet geheel onderhoudsvrij. Om uw PVC vloer goed te onderhouden raden wij aan om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen:

·         Heeft u (bureau)stoelen op wieltjes, controleer dan of het zogeheten “zachte” wieltjes zijn die de vloer niet beschadigen. Koop desnoods onderlegger voor de bureaustoel.

·         Ondanks PVC vloeren vochtbestendig zijn raden wij aan om gebruik te maken van een droogloopmat bij de deuren. Dit voorkomt de inloop van vocht en vuil wat de levensduur van uw vloer zal verlengen.

·         Reinig de PVC vloer uitsluitend met reinigingsmiddel wat daarvoor bedoeld is. Lees de gebruiksaanwijzing van het desbetreffende product voor de juiste hoeveelheid.

Het dagelijks onderhoud van uw PVC vloer kunt u eenvoudig doen met een stofzuiger met een zachte borstelmond of swiffer. Wij raden aan om uw PVC vloeren te dweilen met lauw water.

Professioneel advies 

De PVC vloeren van vloerenconcurrent.com zijn zorgvuldig samengesteld, van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij adviseren u graag bij het kopen van de juiste vloer. Neem voor geheel vrijblijvend professioneel advies gerust contact met ons op. 

Bekijk de pvc vloeren collectie >>

 

Scroll