Vloerenconcurrent.com maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw winkelervaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze webshop gaat u hiermee akkoord.
0

Er zijn Producten in uw offerte

Totaal prijs

Verder met winkelen Naar offertedetails

Laminaat vloer kopen bij Vloerenconcurrent.com

Wilt u een laminaat vloer kopen? Dan bent u bij vloerenconcurrent.com op het juiste adres. Van modern en rustiek tot klassiek en neutraal, welke laminaatvloer u ook wenst, Vloerenconcurrent.com heeft het altijd! Bij Vloerenconcurrent.com heeft u altijd de keuze uit de beste laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit laat zien. De keuze voor laminaat biedt u naast de vele dessins ook nog het praktische voordeel omdat het eenvoudig te leggen is.   developer testing

Laminaat vloeren

Topmerken laminaatvloeren voor scherpe prijzen

De naam zegt het al, bij Vloerenconcurrent.com heeft u keuze uit een zéér groot assortiment van alle topmerken op het gebied van laminaatvloeren. Of u nu op zoek bent naar Quick-Step LaminaatBeautifloor LaminaatBerry Alloc of Montinique laminaat.

Wij leveren alle topmerken tegen enorm scherpe prijzen.

De voordelen van een laminaatvloer

De meeste laminaatvloeren kunnen in het hele huis worden gebruikt, bijvoorbeeld, de woonkamer, slaapkamer en keuken en soms zelfs in de badkamer. De reden dat de Laminaatvloeren multiroom toepasbaar zijn heeft te maken met het feit dat ze een aantal grote voordelen hebben, laminaatvloeren zijn namelijk:

  • Krasbestendig en slijtvast
  • Geluiddempend
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk zelf te leggen

Ondervloer laminaat

Het is belangrijk om altijd eerst een geschikte te plaatsen voordat je start met het leggen van uw laminaatvloer. De reden voor een goede ondervloer is niet alleen voor een betere isolatie, maar ook voor de geluidsdemping, egalisering van de vloer, vochtwering en een langere levensduur.

Zelf laminaat leggen of laminaat laten leggen

Vrijwel alle laminaatvloeren zijn ontworpen met een eenvoudig kliksysteem, ook wel kliklaminaat genoemd. U kunt deze eenvoudig zelf leggen. Mocht u zelf aan de slag gaan met het leggen van uw laminaatvloer zorg er dan voor dat:

  • De planken minimaal 48 uur in de verpakking op kamertemperatuur komen;
  • Bedek de vloer eerst met een goed ondervloer voordat u het laminaat plaatst; 
  • Leg het laminaat ongeveer 1 cm van de muur af, zodat de vloer kan uitzetten;
  • Gebruik altijd planken uit verschillende verpakkingen door elkaar, zo voorkomt u eventuele kleurverschillen.
  • Laat u de laminaatvloer liever door onze professionals leggen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Professioneel advies

Met ruim 10 jaar ervaring in de vloerenwereld, is Vloerenconcurrent een echte online vloeren specialist geworden. De laminaatvloeren van vloerenconcurrent.com zijn zorgvuldig uitgezocht, van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij adviseren u graag bij het kopen van de juiste vloer. Maak gebruik van onze adviesservice aan huis en laat uw vloer leggen door onze vakkundige leggers.

Scroll